Black Belt Magazin BJC különszám

Black Belt Magazine logója: Word’s Leading Magazine of Martial Arts – Azaz; a világ vezető harcművészeti magazinja. Ezt tudtommal, nem is vitatja senki.

1999 óta fizetem elő, és hiánytalanul őrzöm valamennyi azóta megjelent számot.

Ez az előttetek lévő kis „demo” összeállítás úgy készült, hogy közkézre adtam a elmúlt egy év valamennyi számát azzal, hogy mindenki válasszon egy cikket, amit szívesen lefordítana önmaga és a többiek számára.

Ezzel az volt az egyik célom, hogy kedvet kapjatok a további olvasáshoz. A másik cél az volt, hogy - bár angol tudásom ezer sebből vérzik -, de van egy masszív fordítói tapasztalatom, és mindenkinek aprólékosan átnéztem, és megjegyzésekkel egészítettem ki a munkáját, gondolván, hogy hasznos lesz.

Ha megjön a kedvetek a magazin további olvasgatásához, a következőt javaslom:

Menjetek fel a folyóirat honlapjára: http://www.blackbeltmag.com/

Nem magyarázom, amit találtok, tudtok már olvasni. Érdekes dolgokat láttok. Ha az „Archive”-ot választjátok az alsó szalagmenüből, a legutóbbi számok legolvasottabb, illetve legkom- mentáltabb cikkeit találjátok. Ezeket itt meg lehet nézni, de ez csak egy kedvcsináló összeállítás a cseppet sem ingyenes újságra való előfizetésre.

Ha teljesebb áttekintést szeretnétek egy-egy témáról, rendelkezésre áll egy párbeszéd ablak is. Próbaképpen beírtam, hogy knife self-defense és legördült egy 10 oldalas kivonat-jegyzék a kés elleni védekezéssel kapcsolatos cikkekről.

Akár így, akár úgy találtok valami érdekeset, írjátok meg, és a nálam lévő számokból beszkennelem, és elküldöm. Ha veszitek a fáradságot és le is fordítjátok, és így összeáll egy újabb „demo”-számra való anyag, kinyomtatjuk azt is.

A demo számot itt olvashatjátok el: Feketeov_20140909.pdf